Moderat politik för Salem

 

1408GruppbildenMkfgren
Fullmäktigekandidater 2014. Foto: Jonna Thomasson

Jag har jobbat politiskt i Salem sedan slutet på 1970-talet, arbetade för kommundelningen 1983 och var sedan med när den nya kommunens organisation byggdes upp. År 1998 blev jag kommunalråd på heltid. Jag lägger ned mycket jobb för att det ska gå bra för Salem och vill gärna att vi moderater och Alliansen får ditt fortsatta förtroende.

  • En god ekonomi är grunden för allt. Alliansens arbetslinje är en förutsättning för att finansiera vår välfärd.
  • Att ge kommuninvånarna valuta för skattepengarna, att se till att det är lätt att komma i kontakt med kommunen, att fatta snabba beslut, kort sagt att vara så effektiv som möjligt. Detta kommer alltid att vara mina käpphästar som kommunalråd.
  • Det nya Rönninge centrum blir snart verklighet med 115 nya bostäder och fler parkeringar. Salems centrum står i tur att utvecklas med nya bostäder och fler parkeringar. Målet är att de nu aktuella detaljplanerna i Rönninge ska vara färdiga till 2015.
  • Salem är och ska vara en av Sveriges tryggaste kommuner.
  • Förbifart Stockholm måste byggas. Det har blivit fler och punktligare pendeltåg, bättre busstrafik. När Citybanan är klar får Rönninge 10-minuterstrafik.

Du kan läsa mer på:

www.moderaterna.net/salem

www.facebook.com/lennart.kalderen

eller maila till mig på: lennart.kalderen@salem.se

En kommentar på “Moderat politik för Salem”

  1. Ni politikerna i salem borde satsa mera pengar för att få bättre bemanning, bättre lön och bättre schemat för undersköterskor i äldreomsorgen i salems kommun …… alla äldreomsorgen i kommunen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s