Rekordstor värdetillväxt för hus i Salems kommun

Man får mycket bra bostad för pengarna i Salem. Våra villa- och småhuspriser har ökat rekordmycket. Det visar färsk statistik från Svensk Fastighetsförmedling. Att investera i en villa eller ett radhus i vår kommun är attraktivt då vi som kranskommun har haft ett lägre utgångsläge än kommuner närmare innerstaden.
Många lockas att flytta till Salem tack vare goda kommunikationer, bra skolor och en härlig boendemiljö med många grönområden in på knuten. Undersökningen är en god bekräftelse på att vi som kommun lyckats bra med varumärke och service.
För de som köpt hus här måste det kännas positivt att husköpet – som är den största investeringen många gör under hela sitt liv – växer i värde.

2 kommentarer på “Rekordstor värdetillväxt för hus i Salems kommun”

  1. Beklagligt att även du lever i en tro att stigande bostadspriser är något positivt. I likhet med andra politiker missar du helt de problem som prisökningarna medför. Ju mer priserna stiger, desto värre kommer kraschen att bli och desto större kommer problemen bli för samhället och Svensk ekonomi. För en sak är säker, denna prisökning är ohållbar och kommer att leda till en krasch.

    1. Jag är inte omedveten om de allvarliga frågetecknen som är förknippade med de ständigt stigande bostadspriserna. Inte på något sätt. Men du måste tillåta mig att glädjas åt bostadsmarknadens uppenbara gillande av vår kommun. Detta vill jag göra känt för kommuninvånare som bott här länge eller just investerat i en bostad här. / LK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s