Kommentar till att Delmon Haffo omedelbart lämnar sina uppdrag (uppdaterad)

Jag blev chockad och ledsen när jag såg detta och tar starkt avstånd från det som hänt. Vi ställer höga krav på våra förtroendevalda i Salem och jag ser mycket allvarligt på det här. Ett sådant agerande måste leda till allvarliga konsekvenser och Delmon Haffo har nu meddelat att han lämnar alla sina politiska uppdrag.

/ Lennart Kalderén

Erik Glimvik ny ordförande för Moderaterna i Salem

Igår avgick Delmon Haffo från alla sina uppdrag efter uttalanden som Moderaterna i Salem har tagit skarpt avstånd ifrån. Efter budgetfullmäktiges slut framemot midnatt samlades föreningens styrelse och konstaterade att vice ordföranden Erik Glimvik nu är ny ordförande för Moderaterna i Salem.

– Det här är de värsta omständigheterna man kan tänka sig. Vi är alla bestörta över vad som hänt. Det är helt främmande för det samarbetsklimat vi har inom Moderaterna i Salem och mellan partierna i vår kommun, säger Erik Glimvik.

– När det värsta inträffar måste jag som vice ordförande dock vara beredd att gå upp och axla ansvaret som föreningens ordförande. Nu gäller det för oss att fylla de luckor Delmon lämnar och ta nya tag i ett antal viktiga lokala frågor. Förändring av Salems centrum, nya skollokaler och ökat bostadsbyggande är några heta frågor som ska hanteras. Föreningsverksamheten går vidare, nu närmast med höstmiddag på onsdag. Moderaternas arbete för Salem kommer inte att stanna av, avslutar Erik Glimvik.

One thought on “Kommentar till att Delmon Haffo omedelbart lämnar sina uppdrag (uppdaterad)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s