Vi söker ditt förtroende!

1409GruppbildSpurtnr
Några av moderaternas kandidater vid det populära utegymmet vid Garnudden. Fr v: Olle Glimvik, Elisabeth Bovin-Exner, Mats Röhr (initiativtagare till utegymmet), Farzana Khan och Lennart Kalderén.

Vi moderater i Salem lägger mycket energi på att motsvara dina förväntningar. Vi informerar och lyssnar, föreslår och argumenterar, på möten, i mail och i telefon. Vi tycker att vårt arbete, tillsammans med FP, C och KD skapar goda resultat för Salems invånare. När vi går runt och knackar dörr  i kommunen säger många “Ni sköter Salem bra!”. Det beror på att vi balanserar ekonomin när vi samtidigt ska se till att salemsborna får den service de efterfrågar. Vi lovar inte för mycket, men vi håller vad vi lovar.

Alliansen på riksplanet och i landstinget håller samma linje. Sedan Alliansen med Fredrik Reinfeldt i spetsen tillträdde 2006 har “arbetslinjen” varit grundläggande för Sveriges välfärd. Arbetslinjen, med över 300 000 nya jobb sedan 2006, är avgörande för att Salems kommun ska kunna betala för skolor och förskolor, fritidsgårdar och äldreboenden.

Alliansen har tagit Sverige genom den svåraste ekonomiska krisen sedan andra världskriget. Det räcker långt.

Läs spurtnumret av Dagens Salem:         Dagens Salem nr 4, 2014

Intressant?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s