Dagens Salem nr 3 delas ut i veckan

Det tredje numret av vår lokaltidning Dagens Salem delas ut kommande vecka. Vi skriver bl a om Handikapprådets arbete för att göra Salem mer tillgängligt för alla. En artikel om ”Salem-topplistekommunen” speglar de fina placeringar vi fått i olika rankingar under året. Vi kommenterar Rönningepartiets utspel om att riva ett äldreboende samt förbättringen av Berga bollplan.

Läs mer här:           Dagens Salem nr 3

6 thoughts on “Dagens Salem nr 3 delas ut i veckan”

 1. Taktila stråk är nog bra. Ännu bättre är det om man anstränger sig att ge informationsmaterial man bemödar sig med att trycka och dela ut ett tilltalande utseende. I just det avseendet är förstasidan på senaste bladet tyvärr ett traverklamp i layoutens djungel.

  Mårten

  1. Jag tror det var en landshövding som en gång frågade den gamle skidkungen Artur Häggblad som just vunnit det nio mil långa Vasaloppet, han frågade ”Hur känns det?”. ”Åk själv, gubb….”, blev svaret! /. LK

 2. Tja, kommentaren kom i det här fallet mest till för att jag tycker det här numret hade en väsentligt sämre formgiven förstasida än tidigare. Visst kan man välja att surna till av kritik, men det var faktiskt menat som konstruktiv kritik.

  1. Vem surnar? Jag är nöjd med mitt layoutjobb och foto på förstasidan. Avsikten var att visa på konkreta åtgärder för personer med funktionshinder, samt den moderatpolitiker som varit med om att får fram dem. / LK

 3. Det kanske är positivt om man kan vara nöjd med eget utfört arbete, även om resultatet andas ”hellre än bra”. Jag kan dock meddela att du inte lär bli godkänd på en grundkurs i tidningsdesign/desktop publishing med det alstret.

  Fotot har jag inte sagt något om; komposition av foto och av en tidningssida med typografi kräver två skilda – om än kanske besläktade – kompetenser!

  Mårten

 4. Jag läser bladet men kan inte se att man skriver något om hörselnedsättning, kommunen kan verkligen vara stolt över att man kan låna en hörselslinga helt gratis, men den gör ingen nytta där den står vi infodisken på kommunen, för ingen vet att man kan låna den. Skriv om det i nästa nummer!
  Funderar även på varför det är så populärt med äldreboende, jag är själv pensionär men jag tycker att det är viktigt med vår framtid alltså barnen.
  Har socialkontoret så mycket att göra att man inte hinner fånga upp de barn som far illa? Eller har alla barn det bra här?
  Skriv om det också i nästa nummer, Vad döljer sig bakom gamla prstgårdens fönster t.ex

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s