Tack Isak m fl på Passione!

Isak m fl på Passione avtackades med blommor.

Det är guld värt med en lunchkrog som ser till att man är mätt och belåten inför eftermiddagens prövningar. Under några år har vi i Salems centrum varit bortskämda av Isak, Antonio och deras medarbetare på Restaurante Passione. Varje dag 11:45 har man vetat att det väntar 4-5 olika rätter på lunchmenyn.

Men nu tar det slut. Det blir inga fler raggmunkar eller läckra ”sjötungor”, ingen hallonpannacotta med espresso i italienska porslinskoppar. Nu stänger Passione och de kulinariska välgörarna skingras för vinden.

Så ett stort tack från Salems kommuns hungriga lunchgäster! Vi kommer att sakna er och vi vet inte riktigt hur vi ska stilla vår lunch-hunger under de arbetsdagar som komma.

One thought on “Tack Isak m fl på Passione!”

  1. Utvecklingen på matområdet på orten är onekligen märklig. På 2-3 år har det etablerats 4 ställen som säljer thaimat; gatuköket vid Nära Dig, f d pizzerian vid Uttran, f d fiskbutiken/delin/pizzerian vid Tumba busstation och nu f d Passione i Salems centrum. En verklighetens illustration till hur marknadsekonomin fungerar, på sätt och vis, med såväl styrkor som tillkortakommanden? 😉 Och serveras det inte thaimat även i Rönninge centrum, när jag tänker efter?

    Roligt, dock, att det verkar ha öppnat en fiskbutik med enklare utskänkning i Salems centrum.

    Svennekinamat och ”thaimat” tillagad av kineser låter inte fullt så lockande.

    Mårten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s