Vem imponeras av butler?

Det tidigare stora partiets kampanjstart imponerar inte. I förra veckan presenterade LO sin trashiga affischkampanj med tillmälen stämplade på Fredrik, Maud, Jan och Anders. Det är lågt. Det är kanske också ett toppstyrt LO:s sista chans att ogenerat tuffa på som en del av S-valrörelsen, trots alla LO-medlemmar som röstar annorlunda.

Det krävs något annorlunda för att få spaltutrymme. I DN idag försöker (S) regionalt med ”butlerliknande tjänster” i tunnelbanan. Mediastrategin lyckas. Men inte mig emot. Det utspelet slår tillbaks direkt. Visst var väl (S) emot hushållsnära tjänster och RUT-avdrag?

Då är det trevligare med de egna hjärtefrågorna. Trafikverket har bekräftat att E4/E20 blir klar till november med sex körfält. Härligt! Det är det största lyftet för vägtrafikanterna i denna änden av Södertörn sedan E4:an öppnades på 1960-talet. Och det behövs, för köerna är legia och upphinnandeolyckorna många, inte minst vid Salems trafikplats.

Dessutom bekräftar Trafikverket att de håller överenskommelsen med Salems, Botkyrka och Södertälje kommuner att snabba upp byggprocessen avsevärt. Tidigare var det tal om 2011-2012, men vi fick en ändring till stånd. (Köinformationssystemet dröjer ett par år.)

Under veckan presenterar vi moderater vårt lokala handlingsprogram. Jag hoppas vi kan uppfylla förväntningarna bättre än de andra här ovan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s