Tack Eva!

Eva med barnbarnet Markus.

Eva Sandgren har varit barn- och utbildningschef i Salem i 21 år. Sannolikt är hon den förvaltningschef i Stockholms län som suttit längst på sin post.

Igår avtackades Eva grundligt. Alla var där.

När Eva valde Salem i kommundelningen från Botkyrka 1983 visste vi att vi då fick en skolsekreterare som skulle vara en klippa på dåvarande Skolkontoret. Eva har rett ut kommunalisering av skolan och tuffa besparingar på 1990-talet, ny- och ombyggnationer av samtliga skolor på 2000-talet, starten av Rönninge gymnasium 1994, utvecklingen av Kommunala musikskolan till Kulturskolan och mycket mer.

Evas dotter med familj är stationerade i Kina. Där talar man om pingismästaren J-O Waldner som ”Det evigt gröna trädet”. I mitt tacktal valde jag därför att se Eva som ”Den ständigt porlande vårbäcken”. Det har varit lätt, soligt och ljudligt rogivande att samarbeta med dig, Eva.

Tack för att du funnits där för Salems kommun och alla dess barn och ungdomar. Lycka till framöver.

En kommentar på “Tack Eva!”

  1. Hej

    Jag instämmer med Lennart till 100 %. Det har varit många härliga år med Eva som alltid varit glad och positiv och som alltid ställt upp.

    Jag kommer att sakna Eva mycket men önskar all lycka till med det nya fria livet, vare sig det utspelar sig med barnen i Kina eller kanske på golfbanan eller badstranden i Italien.

    Lena Seger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s